Η διαστάυρωση Λιβαρτζίου-Λεχουρίου.

Σχόλια

Ο χρήστης klepe είπε…
Αριστερα Λιβαρτζι,δεξια Λεχουρι.Ακριβως στην μεση των πινακιδων υπαρχει(η μαλλον υπηρχε οπως εχει καταντησει),γηπεδο.Μην φανταστειτε τιποτα με χλοοταπητες,αλλα την δουλεια μας την καναμε.Κατεβαιναμε με τα ποδια απο το χωριο και παιζαμε ποδοσφαιρο.Διπλο παντα και ο χωρος ηταν αρκετα καλος.Τωρα αν περιμενουμε να το φτιαξουν,το βλεπω και λιγο δυσκολο.
Ο χρήστης s. avras1 είπε…
Αφου δεν σε χαρακτηριζει ρε Κλεπε η απαισιοδοξια. Αποτελουμε πληθυσμιακα το μισο Δημο [Λιβαρτζι,Λεχουρι,Κερασια,Λιβαρτζινο] ,δεν υπαρχει τροπος πιεσης ουτε για μια ισοπεδωση? τι λες?
Ο χρήστης klepe είπε…
Εξαρταται τι εννοεις "ισοπεδωση"..Αν υπηρχε εστω και μια συντονισμενη ομαδα κατι σαν "αντιπολιτευση" ας το πουμε(οχι με την πολιτικη εννοια),να προσπαθει για το καλο των χωριων μας,πιστευω πως θα μπορουσε να πετυχει πολλα.Απο ατομα που αγαπουν και ενδιαφερονται για τον τοπο τους. Τουλαχιστον θα υπηρχε μια πιεση.(Σε οποια κατευθυνση κι αν ειναι αυτη..)
Ο χρήστης s. avras1 είπε…
Και ηλθε το πληρωμα του χρονου.Ο απαισιοδοξος δεδικαιωται!!!Τα ατομα που αγαπουν και ενδιαφερονται για τον τοπο κοιμουνται για να ξεκουραστουν απ'την διαρκη παλη δεκαετιων.
Ο χλοοταπητας μπηκε, αλλα οχι απ'αυτους.Μπηκε απο καποιους ασχετους αρμοδιους γεννιτσαρους
που θελουν και τα χωραφια μας να γινουν δικα τους.ΔΑΣΙΚΟ λοιπον το γηπεδο...
ΞΥΠΝΗΣΕ κανεις? ναι ,καποιοι για να πανε για κατουρημα......